Søndag kan du møte Atle Antonsen på Fokus

Søndag er det førpremière på oppussingskomedien «Norske byggeklosser» på Fokus kino. Da blir det mulig å møte skuespiller og komiker Atle Antonsen som har hele 11 roller i filmen.
FØRPREMIÈRE: Filmkomedien «Norske byggeklosser» med Atle Antonsen, Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen i de bærende rollene, har førpremière på Fokus kino søndag. Foto: 74 Entertainment/Nordisk Film Distribusjon 
        
            (Foto: 74 Entertainment/Nordisk Film Distribusjon)

FØRPREMIÈRE: Filmkomedien «Norske byggeklosser» med Atle Antonsen, Ine Jansen og Anders Baasmo Christiansen i de bærende rollene, har førpremière på Fokus kino søndag. Foto: 74 Entertainment/Nordisk Film Distribusjon  Foto: 74 Entertainment/Nordisk Film Distribusjon

«Norske Byggeklosser» er en ny norsk komedie inspirert av den norske klassikeren fra 1972. Filmen har norgespremière 21. februar, men allerede førstkommende søndag er det mulig å se filmen og samtidig møte både Atle Antonsen og regissør Arild Frølich på Fokus kino.


 

– Tromsø er det første stedet filmen skal vises, og det er veldig morsomt at vi får besøk av både skuespiller og regissør. Det gir litt ekstra piff for publikum, sier kinosjef Frank Bakkemo på Aurora kino Fokus.

11 ROLLER: Den polske håndverkeren Mischa er bare en av de i alt 11 rollene Atle Antonsen spiller i den nye versjonen av

11 ROLLER: Den polske håndverkeren Mischa er bare en av de i alt 11 rollene Atle Antonsen spiller i den nye versjonen av "Norske Byggeklosser". Foto: 74 Entertainment/Nordisk Film Distribusjon  Foto: 74 Entertainment/Nordisk Film Distribusjon

 

I 1972-utgaven var det komikerne Rolv Wesenlund, Bjørn Sand og Arve Opsahl som spilte hovedrollene, mens Pål Bang-Hansen regisserte. I den nye filmen spiller i tillegg til Atle Antonsen skuespillerne Anders Baasmo Christiansen, Ine Jansen og Anne Marit Jacobsen de bærende rollene.

Ifølge forhåndsomtalen er «Norske byggeklosser» en komedie om hva som skjer når drømmen om egen bolig blir et overveldende kaos, og handler om alle situasjonene som oppstår når evner og omstendigheter ikke nødvendigvis matcher ambisjonene.

NYINNSPILLING:

NYINNSPILLING: "Norske byggeklosser" er en nyinnspilling av den norsk filmkomedieklassikeren med samme navn fra 1972. Foto: 74 Entertainment/Nordisk Film Distribusjon  Foto: 74 Entertainment/Nordisk Film Distribusjon

 

– Jeg har sett noen klipp fra filmen og det mest imponerende er at Atle Antonsen spiller i 11 av rollene. Det er ganske heftig og imponerende, normalt har en skuespiller mer enn nok med én rolle, sier Bakkemo.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.