Her kan du se første episode av «Heimebane 2» før alle andre

Allerede en måned før premièren på NRK viser TIFF første episode av «Heimebane 2».
VISER POPULÆR TV-SERIE: «Heimebane» med Ane Dahl Torp i hovedrollen som Helena Mikkelsen skal vises på utekinoen under TIFF. FOTO: NRK  

VISER POPULÆR TV-SERIE: «Heimebane» med Ane Dahl Torp i hovedrollen som Helena Mikkelsen skal vises på utekinoen under TIFF. FOTO: NRK  

Utekinoen på Stortorget er blitt en veletablert arena for å vise film under Tromsø internasjonale filmfestival.

Onsdag kveld sendte TIFF ut en pressemelding om at det i år også står en TV-serie på programmet. Første episode av andresesongen til NRK-suksessen «Heimebane» skal vises på utekinoen fredagen under festivalen.

Se hele utekino-programmet lenger ned i saken!

TV-serien, med Ane Dahl Torp i hovedrollen, vant Gullruten for beste dramaserie, beste kvinnelige og mannlige hovedrolle og beste manus.

LES OGSÅ: Kvinnelig trener i «Heimebane» slår knockout på Eliteserien

– Vi har jobbet lenge for å få til denne unike premièren. Jeg storkoste meg med «Heimebane 1» og gleder meg veldig til neste sesong. Det er gøy å kunne tilby godt norsk drama på utekinoen, sier festivalsjef Martha Otte i en pressemelding.

Til Lerkendal

Serien fulgte i sesong 1 Helena Mikkelsen (Ane Dahl Torp) i hennes første sesong som Eliteseriens første kvinnelige fotballtrener for den lille klubben Varg fra Ulsteinvik. I første episode møter vi klubben på vei til første seriekamp; bortekamp mot Rosenborg på Lerkendal.

LES OGSÅ: Setter fokus på unge kvinner og girl power under neste års filmfestival

Mye for de minste

«Heimebane»-episoden er bare en av visningene på utekinoen. I tillegg skal årets offisielle åpningsfilm «Hvor man vender tilbake» oppleves gratis på utekinoen og «Parkert» om Per «Parker» Andreassen og hans siste leveår.

Hver morgen fra tirsdag til og med fredag blir det barneforestillinger klokken 09.00 på utekinoen.

Lørdag 19. januar er det familiedag på Stortorget med visning av DIsney-filmen «Vaiana», hvor Nora Gjestvang som hadde stemmen til tittelrollen i den norske versjonen vil være til stede.

PROGRAMMET FOR UTEKINOEN:

Tirsdag:

09:00 BARNESKOLE 1.–4. KLASSE

09:15 OFFISIELL ÅPNING AV UTEKINOEN

17:00 TWEENER

19:00 FINDING THE LINE

Onsdag:

09:00 BARNESKOLE 5.–7. KLASSE

17:00 NEIGHBORS

19:00 PARKERT

Torsdag

09:00 BARNEHAGER

17:00 TWEENER

19:00 WHERE MAN RETURNS

Fredag

09:00 BARNEHAGER

20:00 HEIMEBANE 2

Lørdag

15:00 FAMILIEDAG: VAIANA