I sofaen med Marianne:

Loris fritid går til å se TV-serier og filmer. Her er hennes favoritter

Sjekk ut Markussens svært varierte musikksmak.
ELSKER FILM OG TV-SERIER: Lori Ledger Markussen er mest kjent for å jobbe som konsertarrangør. Hun er også en ganske habil TV-titter.  

ELSKER FILM OG TV-SERIER: Lori Ledger Markussen er mest kjent for å jobbe som konsertarrangør. Hun er også en ganske habil TV-titter.  

  • Lori Ledger Markussen
  • Konsertarrangør og markedsansvarlig på Kulturhuset

– Gratulerer med at din tidligere arbeidsplass Bastard fikk prisen som «Årets helårsarrangør»
– Takk, det er veldig deilig og kjempeoverraskende.

– Vi vet at du er opptatt av musikk, som mangeårig konsertarrangør, men ser du noe på film og TV?
– Ja, jeg er veldig opptatt av det. Det er alt jeg gjør når jeg ikke driver med musikk. Fritiden min går til å se på TV og filmer.

– Min også. Hva ser du på for tiden?
– Nå ser jeg blant annet på «Brooklyn Nine-Nine» og andre mindre sitcoms, i tillegg til «True Detective». Ellers ser jeg veldig mye på «RuPaul’s Drag Race».

– «All star» eller vanlig?
– Jeg tror jeg har sett alle sesongene, minst to ganger. Jeg er kjempefan. Det går i bakgrunnen hele tiden, også når jeg gjør andre ting.

– Hvilke «queens» er dine favoritter?
– Adore Delano og Sharon Needles.

– Jeg elsker Sharon. Har faktisk sett «RuPaul’s Drag Race» sitt liveshow og da var hun med.
– Det kan jeg tro, det håper jeg å få med meg en gang.

– Men du nevnte «True Detective», er det sesong tre du ser på?
– Ja. Den første sesongen er likevel fortsatt min favoritt. Tredje sesong er ikke så bra som den første, men mye bedre enn andre. Den hatet jeg så mye at jeg ikke klarte å se den ferdig. I det siste har jeg også sett «Sharp Objects» som var overraskende bra, men jeg ser altså så mye forskjellig at jeg ikke kan nevne kun en favoritt. Også elsker jeg «The Killing».

– Så du fortrekker den fremfor den danske versjonen, «Forbrydelsen».
– Den har jeg faktisk ikke sett, men den amerikanske er fantastisk.

– Har du noen serier du kan se om og om igjen, ja unntatt «RuPaul» da?
– «The Misfits» har jeg sett to ganger. Det er vel den eneste.

– Ser du på noe annen reality enn «RuPaul» da?
– Nei, jeg har aldri sett verken «Paradise Hotel», «Ex on the beach» eller «Keeping Up With The Kardashians».

– Kunne du vært med i en realityserie?
– Tror ikke det. Da skulle det vært «RuPaul». Jeg hadde vært en «vicious queen».

– Hva med film, sett noe bra nylig?
– Den siste jeg så på kino var «Bohemian Rhapsody», den var veldig bra og jeg er utrolig fornøyd med at Rami Malek fikk Oscar. Den fikk meg til å falle både for ham og Freddie. Jeg har forstått det slik at ikke alt som skjer i filmen er helt sant, men den er veldig godt laget. Siden jeg liker musikken til Queen var jeg i utgangspunktet skeptisk da jeg skulle se den, men jeg ble positivt overrasket.

– Har du en «all time» favorittfilm?
– «Scent Of A Woman» med Al Pacino. Den gjorde kjempeinntrykk på meg da jeg så den, og jeg har endt opp med å se den åtte ganger. Det er en 90-tallsfilm på godt og vondt, og veldig følelsesorientert, men jeg liker den godt. Også digger jeg «Road Racers», en TV-film av Robert Rodriguez som har mye bra musikk. Det samme gjelder for «Cadillac Records». Filmen var ekstraordinært bra og fikk meg til å elske Beyoncé som her spiller Etta James.

– Du liker mye forskjellig.
– Ja, gode karakterer er som regel det som får meg til å like film. Jeg elsker alt mulig, også eksempelvis «Dark Knight», Batman-filmen med Heath Ledger som The Joker. Den har jeg sett minst tre ganger.

– Apropos karakterer. Dersom filmen om ditt liv skulle lages. Hvem skulle spilt deg?
– Aller helst Al Pacino. Haha! Hvis det var en seriøs film så skulle jeg ønske det var Jessica Chastain. Om jeg skulle sett ut som noen andre på innsiden, skulle det vært henne. Hun oser styrke og eleganse. Om det skal være en morsom film så ville jeg valgt Sofia Vergara. Hun er veldig artig, også har hun aksent, sånn som meg.

– Hvem skulle absolutt ikke spilt deg?
– Richard Gere eller Nicolas Cage. Jeg klarer de bare ikke. Ingen av dem. Da jeg bodde hjemme i Romania lastet jeg ned en film på Piratebay som het «Ghost Rider» med Cage. Den var så jævlig dårlig og filmen var dubba til russisk. Nei, de to får aldri spille meg.