Starter nytt konsept:

Snart kan du se internasjonale forestillinger direkte på kino

Kinoens nye konsept «Aurora Live» sparkes i gang med visningen av operaforestillingen «Faust».
FORESTILLINGER DIREKTE: Snart kan du se blant annet opera og teater fra hele europa direkte på kinoen. Arkivfoto: Jon Terje Eiterå 

FORESTILLINGER DIREKTE: Snart kan du se blant annet opera og teater fra hele europa direkte på kinoen. Arkivfoto: Jon Terje Eiterå 

Hver tirsdag fra og med 30. april blir det visning av forestillinger fra Europas største scener på Aurora kino Fokus. Utover dette vil det også vises direkteforestillinger. Publikum vil få muligheten til å se blant annet opera, teater, ballett, konserter og kunstutstillinger både direkte og i opptak.

Først ut er Gounods opera «Faust» som vises direkte fra Royal Opera House i London. Operaen, som er basert på Goethes skuespill med samme navn, handler om en den eldre filosofen Faust som selger sjelen sin for å få tilbake ungdommen sin.