Kommenterte tilfeldige forbipasserende: – Her lager dere show

Fredag spilte NRK inn «Verdens minste kommentatorboks» to steder i Tromsø sentrum.
BESØKTE TROMSØ: Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen er heldigvis gode venner ettersom en del av jobben deres er å sitte inne i en trang, liten kommentatorboks. 

BESØKTE TROMSØ: Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen er heldigvis gode venner ettersom en del av jobben deres er å sitte inne i en trang, liten kommentatorboks. 

Mange har trolig fått med seg «Verdens minste kommentatorboks» , som tidligere var et fast segment i NRK-programmet «Underholdningsavdelingen». Konseptet gikk ut på at Vidar Magnussen, Christian Mikkelsen og Martin Beyer-Olsen kommenterer fotgjengere og tilfeldig forbipasserende fra verdens minste kommentatorboks som står på gaten.

På mange måter kan det sammenlignes med et idrettsarrangement, her er der derimot ikke idrettsutøvere, men fotgjengere som aner fred og ingen fare.

Nå står «sketsjen» på egne bein og i disse dager holder de på å spille inn programmet.

Fredag var fikk derfor tilfeldig forbipasserende i Storgata og på Nerstranda senter oppleve å bli overrasket over diverse kommentarer fra Mikkelsen og Beyer-Olsen.

– Nordlendinger er utrolig morsomme og dette er en sjarmerende by, så dette har gått veldig bra. I tillegg har flere stoppet opp, gått tilbake og stilt seg foran oss. Her lager dere show, sier Beyer-Olsen.

Besøker «kremen»

Han og Mikkelsen skulle sitte flere timer sammen i den lille boksen fra klokken 11.00 fredag formiddag.

– Etter hvert begynner vi å miste følelsen i hele kroppen siden det er så trangt, så da må vi strekke litt på oss, sier Mikkelsen.

– Heldigvis er vi gode venner og liker hverandre, legger Beyer-Olsen til.

LES OGSÅ: To venner som snakker om penispumper, fiskekaker og latterbrøl

Flesteparten av programmene har tidligere vært spilt inn i Oslo-området, men i disse dager reiser de rundt om i landet.

– Dette er et nytt konsept som skal sendes på NRK. Vi besøker bare «kremen» av norske byer, slik som Tromsø. Dessverre skal vi bare være her i dag, sier Beyer-Olsen.

Fikk snøballer kastet på seg

Ingen av dem som har blitt kommentert hadde så langt blitt sure eller provoserte over kommentarene, ifølge de to.

– Det er jo ikke slemme ting vi sier heller, men alle smiler og ler. Turistene blir bare veldig forvirra, forteller Beyer-Olsen.

– Det var noen som kastet snøballer på oss helt i starten, men det var kanskje for å tøffe seg litt, sier Mikkelsen.