«Kampen om Narvik» er utsatt på ubestemt tid

Den norske storfilmen settes på vent som følge av korona-utbruddet.

Filmen, som til nå har hatt innspillingssted i Oslo, Drammen og på Rjukan, er ikke direkte rammet av utbruddet, men settes på vent som følge av de nye retningslinjene fra myndighetene. Det skriver Nordisk Film Production i en pressemelding.

– Vi er avhengig av mange statister på sett og både disse og deler av skuespillerne kommer tilreisende fra et stort område, også utlandet, noe som gjør at medarbeiderne blir eksponert for potensiell risiko for smitte. Vi mener derfor det ikke vil være forsvarlig og i strid med myndighetenes anbefalinger å videreføre innspillingen slik situasjonen er nå, sier produsent Aage Aaberge i Nordisk Film Production.

LES OGSÅ: Kristine fra Tromsø spiller hovedrollen i storfilm fra andre verdenskrig: - Det er vanskelig å sette seg inn i de store krisene

Planen for videre innspilling er å reise nordover etter påske for opptak i og rundt Narvik, Gratangen og Filmcamp i Målselv.

– Forutsatt at dette er forenelig med myndighetenes pålegg, legger Aaberge til.