Glem Facebook-konserter og Sissel Kyrkjebø. Det er en kar med hockeysveis som bringer folket sammen i koronaens tid

Både Kim Kardashian, Kari Nordmann og resten av verden har latt seg begeistre og fascinere av TV-serien viet til Joe Exotic og hans underfundige verden. 

"I SAW A TIGER. AND A TIGER SAW A MAN": Dette "synger" Joe Exotic vakkert til oss gjennom Netflix-ruta. I ettertid viser det seg at det ikke er hans stemme på låtene som fremføres.   Foto: NETFLIX

TV-SERIE: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness (Netflix)

Spørsmålet "Har du sett "Tiger King"?" brer seg gjennom sosiale kanaler som varmt tigerblod i disse dager. Og det er jaggu ikke rart.

Siden Netflix lanserte serien i sin helhet (foruten en episode, som angivelig skal komme denne uken) 20. mars, har historien om en tiger-mann med hockeysveis, tatt fullstendig av.


TV-slavens utvalgte:

Porno, rus og ulykkelige tenåringer

TV-serien «Euphoria» tar ungdommen på det dypeste og mørkeste alvor.


Strømmetjenesten kunne ikke bedt om et bedre tidspunkt å gi jordas befolkningen et innblikk i en helt sinnssyk verden hvor folk samler på tigere og løver, driver med flerkoneri forkledd som en slags dyreelskende yogasekt, klandrer hverandre for drap, lager hevn-videoer over en lav sko, behandler dyr som dritt og ser helt ufattelig grusom ut til enhver tid.

Her er folk virkelig fæle, både på innsiden og utsiden.

Vi snakker manglende tenner, gul-bleket hår, lycra-tights med dyreprint, Ed Hardy-caps med bandana under og alt annet som kaldkveler ethvert estetisk blikk. Det gjør vondt, men samtidig også litt godt, å se på.

Carole Baskin 
    
      (Foto: Netflix)

Carole Baskin  Foto: Netflix

Det er ekstremt mange raringer her, men den rareste av dem alle er hovedpersonen selv. Joseph Allen Maldonado-Passage, eller Joe Exotic som han har skiftet navn til.

Joe driver en dyrehage i Oklahoma. Her bor han sammen med sine to ektemenn (blant annet tannløse John), en skokk med tigere og hans ansatte. En gjeng tidligere kriminelle som arbeider i parken hans for fille-lønn og dynge-kjøtt, som de også mater dyrene med.


De 10 mest irriterende TV-seriefigurene noensinne

Feedback Film har kommet fram til de 10 rollefigurene som gjør oss aller mest forbanna.


Hans nemesis er "dyreverneren" Carole Baskin. Hun tar til seg de angivelig mange hundre tigrene og løvene som ikke har et hjem. I tillegg er hun søkkrik, etter at hennes tidligere ektemann forsvant sporløst, og hun arvet alle pengene. Du skjønner greia.

I tillegg møter vi en tidligere narkobaron med en skjult tigerhage, en rar riking som bruker tiger-babyer til å tiltrekke seg brystfagre damer, en Bodø-bosatt filmskaper som drømte om å lage tidenes reality og en slags dyre-kjendis som ansetter unge jenter, som han deretter gir silikonpupper og innleder rare mormoner-aktige forhold med.

BOR I BODØ: Rick Kirkham har giftet seg med en norsk kvinne og flyttet til Bodø. Hans scener er derfor filmet på baren Valkyrien i Oslo. 
    
      (Foto: Netflix. )

BOR I BODØ: Rick Kirkham har giftet seg med en norsk kvinne og flyttet til Bodø. Hans scener er derfor filmet på baren Valkyrien i Oslo.  Foto: Netflix.

Her sitter hele verden klistret til sofaen og tyr til TV-en mer en man tør å innrømme i disse dager, også serverer Netflix oss dette fantastiske og helt sinnssyke universet på et sølvfat. At serieskaper Eric Goode trolig har en slags dyreverner-agenda kommer heller ikke for tydelig fram.

TV-SLAVENS UTVALGTE

Dette er den beste norske TV-serien jeg noensinne har sett

Det satt langt inne å skulle sette på TV-serien om 22. juli. Det angrer jeg ikke på nå.


Glem flaggermus og munnbind, Nå er det tigerbaby-klapping, metamfetamin mot giftering og hat-sanger om Carole Baskin som gjelder.