Jakter på nordnorske barnetalenter til storsatsing

Til høsten starter innspillingen av en ny tv-serie på NRK super. Nå leter produksjonsselskapet etter åtte barneskuespillere som kan besette rollene.
Rabalder Produksjon er på utkikk etter barneskuespillere mellom 9 og 11 år til en ny serie som skal vises på NRK Super til neste år. Her er et bilde fra en annen av selskapets tv-produksjoner. 
        
            (Foto: Rabalder Produksjon)

Rabalder Produksjon er på utkikk etter barneskuespillere mellom 9 og 11 år til en ny serie som skal vises på NRK Super til neste år. Her er et bilde fra en annen av selskapets tv-produksjoner.  Foto: Rabalder Produksjon

Produksjonsselskapet Rabalder Produksjon er på utkikk etter skuespillere mellom 9 og 11 år, det skriver de i en pressemelding.

– Det å få være en del av en film eller TV-serie er virkelig et minne for livet både for barna og foreldrene. Alle barna vi har hatt som skuespillere tidligere har hatt en fin opplevelse, skriver serieskaper Tord Theodor Olsen i pressemeldingen.

Selskapet er på utkikk etter barn med nordnorsk dialekt som kan besette de åtte hovedrollene.

– Blant karakterene finner vi både de litt sjenerte og de som er veldig frempå, altså en god blanding av de typene vi normalt finner i en ekte vennegjeng, sier Olsen.

LES OGSÅ: NRK skal lage to Super-serier i Tromsø – nå er de på utkikk etter unge talenter

Dersom dette høres interessant ut kan man melde seg på audition på selskapets nettsider.

– På en audition vil barna få en enkel oppgave der de skal spille en rolle eller gjøre en øvelse. Mange er litt nervøs når de kommer, men det er helt greit. Det skal jo være spennende, sier Olsen.

I pressemeldingen presiseres det at skuespillersøket gjøres med hensyn til myndighetenes smittevernregler.

Innspillingen starter i august og skal vare til midten av oktober. Filmingen vil foregå i Vesterålen.

Den ferdige serien, som er på 14 episoder, skal vises på NRK Super til neste år.