Navn, alder: Markus Myrvold, 29 årBand: Dull Boy JackGig-aktuell: Egentlig skulle Myrvold spille med Dull Boy Jack og Stonebreakers på VirkeligRocken 2020. På grunn av koronasituasjonen i Tromsø har imidlertid bandene, arrangøren og Prelaten blitt enige om å avlyse arrangementet. De som ønsker billetten refundert kan ta kontakt med arrangør. De som ikke vil ha en refusjon, donerer pengene til Gatemagasinet Virkelig.

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Spiller egentlig alt ettersom hva humøret sier, alt fra Metallica, Van Halen, Steve Vai, ja til og med Rotlaus, DDE kan jeg finne på å spille. Men hovedsakelig er det heavy!

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Dimmu Borgir- «Burn in hell»

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Hahaha, det må være da jeg skulle kore i mitt tidligere band. Midt i refrenget og idet jeg åpnet kjeften, kom tidenes rap. Å du røde d***n, den hørtes.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– Iron Maiden som headliner og Nickelback som support!

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Ole Ivars, med Viggo Sandvik fra Vazelina Bilopphøggers som gjesteartist i noen låter.

– Vi gir deg guddommelige krefter, som gjør at du får gi nytt liv tilbake til en død musiker. Hvem velger du å hente tilbake fra den andre siden?– Eddie Van Halen! Han var et musikalsk geni med stor g! En ener innenfor sitt felt.

– For at det dette skal la seg gjøre, og for å gjøre plass til vedkommende, blir du samtidig nødt til ta livet av en musiker som lever i dag. Hvem ønsker du å bringe til evig taushet og hva har vedkommende gjort for å gjøre seg fortjent til det?– Terje Tysland. Terje er fenomenal, men jeg har styggen på trekkspill.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? Hvorfor?– Skrova i Lofoten. Sist gang jeg var der, ble ferga innstilt.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Jazz.. MED hatt og sigar!

– Når kjente du sist trangen til å banne høyt? – I går. Altså: kæm i satan e glupingen så har foinne ut at d ska vær en dørstokk METT i døråpninga!?