Navn, alder: Jørgen Kaarby, 21Band: Producer for KAARBYGig-aktuell: Spiller på Driv lørdag 13. februar.

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg lager musikk som future bass, trap og chill. (Også kjent som EDM eller elektronisk dansemusikk, journ.anm.) Jeg har ikke fått lagt ut så mye av musikken min fordi jeg sliter med å finne vokalister å jobbe med.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Da hadde jeg valgt låten «Bad Liar» av Imagine Dragons. Jeg er ikke flink til å synge, men det får vel duge.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Jeg har aldri vært på turne før innenfor musikk. Er oppvokst i Kjøllefjord og har hatt noen spillejobber på klubben der. DJ i Kjøllefjord gikk ganske knirkefritt.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Det blir vanskelig for jeg digger så mye forskjellig, men jeg kan nevne INZO som en guilty pleasure.

– Vi gir deg guddommelige krefter, som gjør at du får gi nytt liv tilbake til en død musiker. Hvem velger du å hente tilbake, fra andre siden og hvorfor?– Da ville jeg gitt liv til The Notorious B.I.G fordi det hadde vært kult å høre hvordan musikken hans hadde blitt i dag.

– For at balansen skal opprettholdes, må en annen musiker innstille sin produksjon. Du slipper å ta livet av noen, men hvilken musiker kunne du tenke deg å bringe til evig taushet? Og hva har vedkommende gjort for å gjøre seg fortjent til det?– Alan Walker fordi han lever i 2012 og han lager fortsatt musikk med lyder som er overbrukt takket være pluginen som heter Nexus2.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Det verste stedet jeg kunne blitt booka til hadde vært på nordpolen. Det er kaldt der.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Da hadde jeg vel laget dubstep.

– Når kjente du sist trangen til å banne høyt?– Vel, jeg er fra Finnmark så sist jeg kjente trangen til å banne var vel hele tida?