Navn, alder: William Fredriksen, 22 årBand (artist-produsent): ZoominAktuell med: «Mr. Kald» – Jsfavs & Zoomin (4. juni)Gig-aktuell: Sitter enda fast i pandemien

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg produserer musikken som passer vokalisten best, med et bredt spenn fra alt mellom hip-hop og trap til poprock.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– «We Are the World – USA For Africa». Dette er en sang jeg tror jeg ville likt selv om jeg var døv.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Som produsent slipper jeg å stå fremst på scenen under konserter, heller bak DJ-bordet og artisten, dermed slipper jeg spotlighten, noe jeg er veldig fornøyd med. For å svare på spørsmålet må jeg si at jeg ikke har noe dårlig opplevelse på scenen enda. Jeg kan heller nevne en kul en: I fjor sommer på Hættafestivalen spilte jeg, Jsfavs, K A R L og Jaxxxon. Snowboyz spilte etter oss og jeg DJ-et for de også. Dette var altså en utendørs scene en fin sommerkveld og etter hvert ble scenen fylt med publikum, dansing og pils. Nydelig.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– Mammas brownies, massasjedame og Warzone.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Dire Straits.

– Vi gir deg guddommelige krefter, som gjør at du får gi nytt liv tilbake til en død musiker. Hvem velger du å hente tilbake, fra andre siden og hvorfor?– Må nesten hente tilbake to stykker: Michael Jackson og Pop Smoke. Syntes det var noe helt spesielt med begge. Det er ikke mange artister jeg kan spille av og nyte alle sangene til, og to av disse er dessverre død. RIP.

– For at balansen skal opprettholdes, må en annen musiker innstille sin produksjon. Du slipper å ta livet av noen, men hvilken musiker kunne du tenke deg å bringe til evig taushet?– Her vil jeg benytte sjansen til å bringe evig taushet på influensere som lager søppelmusikk åpenbart for å tjene enda mer penger. Kudos til produsentene som orker den studiojobben. Det skal dog sies at det finnes unntak blant slike influencer-artister, i så fall kan man føle og høre at de er genuine og både kan og vil være artist.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? Hvorfor?– Det må jeg nesten bli litt mer diva for å svare på, har ikke spilt så veldig mye rundt enda på grunn av pandemien. Spør meg igjen om ett år.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Jeg produserer hovedsakelig hip-hop nå. Hvis jeg skulle byttet sjanger og kun produsere det, måtte det blitt deep house.

– Når kjente du sist trangen til å banne høyt?– 17. mai, da Jsfavs falt i trappen slik at jeg måtte hjelpe han opp, noe som resulterte i blod på silkeskjerfet mitt.