Navn, alder: Torstein Flakne, 59Band: Stage DollsAktuell med: Unplugged juleturné med Stage DollsGig-aktuell: Konserter fredag og lørdag i helga på The Edge

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Melodiøs rock, AOR-rock, 80-talls rock er vel betegnelser som passer.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Haha ..., ville kanskje tatt en snill ballade av Pussycats ...

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– Wow… Cola og potetgull og re-run av alle cupfinaler RBK har vunnet på tv i garderoben.

12 x 90 minutter? Tipper du lar publikum vente på deg.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.\u0009– Jeg har veldig sansen for Bee Gees, kanskje ikke det mest overraskende, men de har utrolig mange bra låter.

– Vi gir deg guddommelige krefter, som gjør at du får gi nytt liv tilbake til en død musiker. Hvem velger du å hente tilbake, fra andre siden og hvorfor?– Da ville jeg hentet Tom Petty tilbake, satt ham i sofaen hjemme hos meg med en gitar og hørt han si: – Ja, da skriver vi et par låter da, Torstein.

– For at det dette skal la seg gjøre, og for å gjøre plass til vedkommende, blir du samtidig nødt til ta livet av en musiker som lever i dag. Hvem ønsker du å bringe til evig taushet og hva har vedkommende gjort for å gjøre seg fortjent til det?– Au au ..., ville kanskje fjernet alt av Auto-Tune plugins på alle datamaskiner, det ville bragt en del artister til evig taushet.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? Hvorfor?– Det må vel være at jeg tar «Rosenborgsangen» som jeg laget en gang i tida og underholder i pausen i en TIL-kamp på Alfheim.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?\u0009– Da hadde jeg nok vært blues-artist

– Når kjente du sist trangen til å banne høyt? – Innimellom på Lerkendal et par ganger de siste årene, men stort sett er det magisk heldigvis!