Navn:Tor Erik Kristoffersen, 44Band: Vokalist i RoadrunnerGig-aktuell: Rorbua 19-20 juni. Diverse MC-treff utover sommeren

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg synger i et rockeband som spiller classic rock fra 70-80-90 tallet og frem til dags dato.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Hmm, mye å ta av da, men «Wanted Dead or Alive» med enorm innlevelse tror jeg hadde berget meg i en slik sammenheng.

Trygt og trivelig:

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Husker en gang for noen år siden, så hadde vi kjøpt oss sånn der flott fin digital mikser. iPad-styrt og greier, veit du. Etterhvert så fant vi jo ut vi ikke var så kupelert på den der nye dingsen vi hadde handla. Vi trykte og justerte og prøvde å bli kjent med saken i timesvis uten særlig hell. Så, etter sikkert fem timer så hadde vi no klart å fått til et resultat vi var sånn passelig fornøyd med.

– Så gjensto det jo bare å få lagra oppsettet. Yes, det må jo være kjempeenkelt, tenkte han som var utpekt som iPad-sjef ...

– Vel, han klarte å trykke feil og sletta alle innstillinger. Dette var en fredag og heldigvis så var det lørdagen vi sku spille, så da var det bare å stille tidlig dagen etterpå og begynne på han igjen. Det gikk seg til og det ble en kjempeaften.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– Håndduker, isvann, mat, øl, toppsuite, Jägermeister og limo til og fra gigen hadde jo vært bra tøft. Hehe

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Haha! Jeg sier Alan Walker

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Årsfesten til Ku Klux Klan høres passelig dystert ut.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Hadde vært gøy og testa country

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Det er jo så mye bra fra Tromsø for tida, men jeg holder en knapp på LÜT. Tøft band med kule gitarer og fengende melodier.

Oh, yeah!

– Når så du sist ditt eget blod?– Var hos tannlegen for noen dager siden. Ble litt blod da.