Lovordene fortsetter å hagle mot Lüt, som nettopp har sluppet låten «Du vet ingenting». Denne gangen er det Urørt-redaksjonen til P3 som har valgt å liste låten som «Ukas Urørt».

– Vi ble ført C-lista, så ble vi «Ukas Urørt». Det er egentlig helt utrolig. Det har vært et mål for oss lenge og det føles utrolig fett å oppnå det. Å bli tatt inn i varmen hos P3, er en sykt fet måte å få anerkjennelse for alt det harde arbeidet vi har lagt ned, sier frontmann Markus Danielsen Danjord.

Hør låten her (Spotify)

Skryt fra Schau

Seksmannsbandet fra Tromsø får følgende begrunnelse for utvelgelsen fra P3.

– «Du vet ingenting» synger de, men det er lettere å føle man vet alt når man vandrer gatelangs med Lüt på øret, for dette er oppbyggende til tusen. Krakilsk vokal, stor gitarlyd og nikk til både The Hives og Kvelertak, men i aller størst grad en ekstremt god meloditeft. Ditt nye favorittrockeband kommer fra Tromsø.

Også The Dogs-vokalist, Kristopher Schau, har delt sine lovord med ungdomskanalen.

– Det er gøy at det er så proft, man hører at de har spilt i andre band tidligere. Det høres gjennomtenkt ut, har mål og mening, og er hissig. Det liker jeg! Men gudene veit hva låta handler om, jeg får bare med meg refrenget. Jeg får lyst til å se dem live! Det er helt klart noe jeg skal prøve å få til, sier Schau til NRK.

Album til våren

Bandet er for øyeblikket ferdig med alt av spillejobber for året, men satser for fullt for å få ut et album etter nyttår.

– Vi har en plan om det, så det som er fokus for tiden er å få spilt inn dette og forhåpentlig ende opp med noe vi er utrolig godt fornøyd med, sier Danjord.