Navn, alder: Jonatan Taylor, 20 årBand: Ringo MoonAktuell med: Ringo Moon har akkurat sluppet singel og musikkvideo og kommer ut med EP i mai.Gig-aktuell: Spiller på Knaus i Trondheim 9. april hvis det blir noe av. Hehe.

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Med Ringo Moon spiller vi litt leken og energisk indierock, men jeg liker godt å spille all mulig annen slags musikk! Målet er å være så allsidig som mulig.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Lett! «Sweet Child O’ Mine», men eksklusivt gitarstemmen.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turné?– Har spilt noen konserter der jeg ikke har hørt resten av bandet fordi fansen – mamma og pappa – har ropt så høyt.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– Sølvguttene.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– De som kjenner meg i dag kan kanskje ha vanskelig for å tro at jeg er stor fan av mathcore-bandet Dillinger Escape Plan.

– Vi gir deg guddommelige krefter, som gjør at du får gi nytt liv tilbake til en død musiker. Hvem velger du å hente tilbake fra den andre siden og hvorfor?– Hadde nok blitt 2Pac, så kunne vi startet en rap-duo.

– For at balansen skal opprettholdes, må en annen musiker innstille sin produksjon. Du slipper å ta livet av noen, men hvilken musiker kunne du tenke deg å bringe til evig taushet? Og hva har vedkommende gjort for å gjøre seg fortjent til det?Kendrick Lamar, fordi han stjeler spotlighten til meg og 2Pac.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? Hvorfor?– Sandnessundbrua i snøstorm, fordi det er kaldt på fingrene.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Hip-hop.

– Når kjente du sist trangen til å banne høyt?– Hver gang noe teknologisk ikke fungerer.