Navn, alder: Silje Strauman Halstensen, 31Band: BendikGig-aktuell: Konsert på Storgata camping, Satelittnatt, fredag 27. august.

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Musikken jeg spiller er en blanding av pur pop og sårbar rock.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– «Nystemten»!Denne komposisjonen heter egentlig «Udsigter fra Ulrikken», men er også kjent som «Bergenssangen», «Jeg tok min nystemte», «Nystemten» og som Bergens bysang. Teksten er skrevet i 1790 av en trønder som senere ble byens biskop. Journ. anm.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Min siste konsert uten egen lydtekniker da vi ikke fikk lyd i monitor før på låt tre og det aldri kom noe klang på vokalen. Var beinhardt!

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– Tenker det blir et rolig Pushwagner-bilde med signatur samt en god vinsamling.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Bring me the horizon!

– Vi gir deg guddommelige krefter, som gjør at du får gi nytt liv tilbake til en død musiker. Hvem velger du å hente tilbake, fra andre siden og hvorfor?– Amy Winehouse. For å si unnskyld for at vi ikke forsto hva som egentlig foregikk behind the scenes.

– For at balansen skal opprettholdes, må en annen musiker innstille sin produksjon. Du slipper å ta livet av noen, men hvilken musiker kunne du tenke deg å bringe til evig taushet? Og hva har vedkommende gjort for å gjøre seg fortjent til det?– Hahah, denne ble for vanskelig!

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? Hvorfor?– En ubåt. Altså, jeg kunne jo ikke sagt nei, men det å ligge langt under vann i en lukket boks er ikke fristende.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Beinhard rock. Kjør!

– Når kjente du sist trangen til å banne høyt?– Den kjennes flere ganger daglig.