TEAM ME, Paradisbukta, lørdag

Etter snart tre opplevelsesrike dager på Bukta smakte det godt med et friskt pust av glad indie-pop i Paradisbukta. Elverumsbandet Team Me blander sjangre og instrumenter til en herlig godt blandet smågodtpose til glede for et stort publikum. Sånt blir det god stemning av.

Med syv glitterpyntede bandmedlemmer på scenen er det rom for et stort spekter av både instrumenter og stemmer. Den kvanti-kvalitative fordelen drar de med seg fra de første låtene, spesielt framtredende i fengende, nyutgitte popsangen High Street.

Team Me debuterte i 2011 med albumet «To The Treetops!» som fikk høyeste terningkast i en rekke medier – og ble starten på et lite indie-eventyr med fans i en rekke av verdens hjørner og festivalopptredener mange bare kan drømme om. Til svært manges glede, etter bandets oppløsning i 2015, kom Team Me med ny musikk i 2019 – etterfulgt av det kritikerroste albumet «Something in the Making» i 2022.

Fra sistealbumet serverte bandet i kveld flere catchy låter av høy kvalitet, herunder fengende «High Street», en aldeles vakker flerstemt gjennomføring av «Green Crystal Rain on a Star» - attpåtil med en styrker i bakgrunnen. Vakkert. Kveldens høydepunkt var indie-poplåta «Song for a Drummer» - med et tullete fengende og langt refreng. Du får lyst til å synge med første gang du hører den, sjekk ut!

Folk danser, hendene veiver i lufta og temperaturen i Paradisbukta er høy. Låta med den omfattende tittelen «With My Hands Covering Both of My Eyes I Am Too Scared To Have a Look at You Now» fra nevnte debutalbum avslutta ballet med røffere toner og utgjorde prikken over i-en for et herlig friskt pust inn i lørdagskvelden. Team Me er bandet som gir det alt du vil ha og litt til.

Det er låtene til bandet som utgjør det beste under kveldens konsert. Rent showmessig kunne det gjerne skjedd det lille ekstra for å skjerpe oppmerksomheta gjennom femti minutter.