Avbrøt konsert for å gråte på toalettet

Bli kjent med Tromsøs musikere gjennom Tromsø-Feedback. Ukas artist er Dagny Norvoll Sandvik.
 
        
            (Foto: Privat)

  Foto: Privat

Navn: Dagny Norvoll Sandvik
Akutlell med: Konsert på Studentsamfunnet Driv lørdag

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?
Energisk banddrevet popmusikk med masse hooks.

– Hvem har inspirert deg mest musikalsk og hvorfor?
– Aller mest er det låtskriverne jeg jobber med. De er så kreative og gode mennesker.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?
– Det må være en stuekonsert jeg holdt i Trondheim hvor jeg mistet stemmen. Jeg hadde hatt en forkjølelse og hatt over 20 konserter på to uker. Men det ble for ille at jeg ikke skulle gjøre den. Halvveis ut i konserten måtte jeg på toalettet hvor jeg gråt i ti min før jeg fullførte konserten med allsang fra publikum. Det var veldig kjipt fordi de var så støttende, men når jeg tenker tilbake så var det ikke helt bra med en grinepause midt i konserten.

– Hvilket instrument kunne du ikke klart deg uten?
Jeg elsker trommer. Innerst inne tror jeg at jeg har en trommis i meg. Alt begynner med trommer.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?
Det må være minikonsert på et fly. Der vil jeg bare sitte fastspent og se ned mot bakken. Da føler jeg meg tryggest. Om jeg blir spurt er det helt klart en stor utfordring, men jeg skulle tatt den.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?
Det måtte ha vært å forsøkt meg på en musikalscene. Da skulle jeg sunget, danset og spilt teater. Det er nok en liten drøm for meg. Se for deg Dagny på HT om ti år.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?
Det er veldig mange bra musikere fra Tromsø. Jeg synes det er gøy å følge The Modern Times. Jeg beundrer mange forskjellige artister for mange grunner. Alt fra mamma og pappa til The Modern Times, til alle man har møtt gjennom tidene. Men arbeidsviljen og energien som Violet Road har med seg er beundringsverdig. Hver gang vi møter dem, eller folk som har spilt konsert med dem, har bare godord med seg. Det er «all around feelgood». Jeg tror at om tretti år blir vi fortsatt å gå på konset med dem.

– Når så du sist ditt eget blod?
– Her skulle jeg ønske jeg hadde en crazy historier om kutt i leggen og blod overalt, men det må være neseblod i overigår. Ellers biter jeg negler. Det er ikke så uvanlig med stress på turnelivet.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.