Se videoen til The band called Oh!

The band called Oh! slipper ny video i forkant av sine to Tromsø-konserter.

Fredag feirer de EP-slipp på Bastard bar som en del av programmet til Barentsjazz. I tillegg inntar de selveste Ishavskatedralen, hvor de sammen med blandakoret Aurora Borealis skal fremføre en sjelfull julekonsert 5. desember.

Inspirert av «Brua»

Videoen som ble sluppet denne uka, er til låten «Zipbags & Airports» – som er å finne på bandets siste EP «Lesson Two».

Videoen er regissert av Tromsø-mannen Terje Arntsen.

– Jeg fulgte bandet på reise og spilling i ett døgn, så videoen gjenspeiler hverdagen deres som band på tur. Dette resulterte i en blanding av det klassiske «road-video»-looket, performance-video og introen til den svensk/danske serien «Brua», sier regissøren.

Hardtarbeidende yrkesgruppe

Vokalist Frode Larsen har følgende å si om videoen:

– Terje har gjort fete ting i Tromsøs dype undergrunn i årevis, og det føltes naturlig å ha ham med på tur.

– «Zip Bags» handler om å droppe snarveiene til fordel for det bærekraftige, og da var det på sin plass at videoen skildret en dag på jobb for Norges mest hardtarbeidende yrkesgruppe; musikerne, sier Larsen.