Annes nye singel ble til etter triste hendelser

Anne Nymo Trulsen, for mange kjent som vokalist i Hekla Stålstrenger er nå ute med singelen «Nær og fjern».
 

– Jeg skrev låta etter noen triste hendelser hos nære venner og hos meg selv, for noen år siden. Jeg følte et behov for å skrive noen ord om det, og teksten bare kom til meg. Låta er mer lett enn tidligere, men en så trist tekst fortjener en glad melodi, sier artisten.

Les også: - Ingeting kan erstatte «Har du fyr».

Skriver selv

Den største forskjellen mellom Trulsens solokarriere og Hekla Stålstrenger, er at hun skriver låtene selv.

– I Hekla Stålstrenger tonesetter vi tekster fra andre diktere, mens i soloprosjetet mitt lager jeg både melodi og teksten selv. På den måten eier jeg alt av det selv, og sitter med fasiten på tolkninga, noe som også kan være litt skummelt, sier hun.

Albumplaner

Trulsen kom ut med debutalbumet «Skråblikk» som soloartist i 2013. Den nye singelen er første smakebit av album nummer to.

– «Nær og fjern» er en av to singler jeg har spilt inn nå. Nummer to slippes senere i høst. Planen er at det skal ende i et andrealbum, men jeg har ikke 100.000 kroner for hånden akkurat nå, som det koster å lage et album, sier artisten.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.