Norges heteste band spiller i Tromsø igjen!

Et av Norges desidert mest spennende band kommer tilbake til Tromsø og Driv.
HIGHASAKITE: Norges mest populære popband returnerer til Tromsø og Driv.Foto: Lasse Fløde 

HIGHASAKITE: Norges mest populære popband returnerer til Tromsø og Driv.Foto: Lasse Fløde 

Highasakite, som fortsetter å sprenge rekorder på norske hitlister, returnerer til Tromsø og Driv 3. november.

– Vi gleder oss veldig til denne konserten! Det blir et gledelig gjensyn med bandet, som solgte ut rimelig kjapt sist gang de spilte på Driv for snart to år siden, sier Karina Hansen, som er PR- og markedsansvarlig på Driv.

LES OGSÅ: Derfor elsker Freddy Kalas Tromsø-publikummet

Internasjonal turne

Bandet, som har fått stor oppmerksomhet i utlandet de siste årene, skal holde 12 konserter rundt om i landet, men først skal de en tur utenfor Norges grenser.

– Før den norske turneen reiser Highasakite ut på en 18 konserter lang turne i utlandet, nærmere bestemt 10 konserter i USA og 8 konserter rundt om i Europa, skriver bandet i en pressemelding.

Highasakite var dessuten headliner på både Øya-, Pstereo- og Parkenfestivalen i sommer.

LES OGSÅ: Kritikerrost duo til Tromsø

Flere slipp

Programmet på Driv begynner virkelig å ta form. Med artister som Sløtface, Thulsa Doom, Seigmen, Jaa9 & OnklP, Monica Heldal, Bob Hund, Kråkesølv, Bernhoft, Senjahopen og Paal Flaata, forteller Hansen at programmet enda ikke er helt spikret.

– Konsertprogrammet vårt har en god variasjon og vi er veldig fornøyde med det. Selv om Highasakite er det nyeste tilskuddet på programmet, er det langt fra det siste. Jeg kan røpe at allerede fredag slipper vi enda en konsert, sier Hansen.

Highasakite, som er den første artisten som er sluppet til Nobelpriskonserten, gjester også Hammerfest, Gjøvik, Vinstra, Trondheim, Volda, Ålesund, Bodø, Kristiansand, Stavanger, Sogndal og Bergen i løpet av høsten.