Aurora vender tilbake til Tromsø

Det er kun uker siden Aurora spilte på Rakettnatt. Nå er det klart at hun om noen måneder igjen blir å se på scenen i Tromsø.
VENDER TILBAKE TIL TROMSØ: 16. desember gjester Aurora storsalen på The Edge. Dette bilde er tatt da hun opptrådte på Rakettnatt i august. Foto: Trond Tomassen 
        
            (Foto: Trond Tomassen)

VENDER TILBAKE TIL TROMSØ: 16. desember gjester Aurora storsalen på The Edge. Dette bilde er tatt da hun opptrådte på Rakettnatt i august. Foto: Trond Tomassen  Foto: Trond Tomassen

SENTRUM: Aurora er i ferd med å bli en av Norges største artister, og fikk æren av å åpne Rakettnatt i Tromsø 2016.

Populær

Bergensjenta har gitt ut låter som «Running with the Wolves» og «Conqueror», hvorav sistnevnte var med på videospillet FIFA 16. Tidligere i år opptrådte hun på et av USAs mest populære talkshows «The Tonight Show» med Jimmy Fallon.

LES OGSÅ: Tromsø-artister håndplukket til prestisjefestival

– En av de beste liveartistene

Det er kun noen uker siden hun var i Tromsø, men allerede i 16. desember får du muligheten til å se den populære artisten live i storsalen på The Edge.

– Dette er den største utelivsdagen. Vi var på jakt etter noen vi kunne tilby byen denne dagen, og jeg tror at en av de beste liveartistene i Norge er et godt tilbud, sier hotelldirektør for The Edge, Øyvind Alapnes.

LES OGSÅ: Line Mari feirer suksess i utlandet med nytt singelslipp

– Gode kritikker

Selv fikk han med seg Auroras opptreden på Rakettnatt og det gjorde inntrykk.

– Jeg syns det var veldig bra. Hun har høstet veldig gode kritikker fra klubbscener hele året, og dette er nok en scene som hun kommer til å gjøre det veldig bra på, sier Alapnes.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.