Anneli Drecker skal hedre Cohen under storkonsert i Oslo Spektrum

Christer Falck har tatt initativ til en hyllest av Leonard Cohen i Oslo Spektrum i april. Blant dem som skal opptre er Anneli Drecker.
Anneli Drecker. 
        
            (Foto: Ronald Johansen)

Anneli Drecker.  Foto: Ronald Johansen

Det opplyser Falck på sin egen Facebook-konto.

Det var i november at den canadiske sangeren og poeten Leonard Cohen er døde, 82 år gammel.  Artister, skuespillere og politikere over hele verden har hyllet ham på sosiale medier. Blant annet skrev Nato-sjefen Jens Stoltenberg følgende status på Twitter kort tid etter Cohens død: «Hallelujah. So Long, Marianne. Everybody Knows. Suzanne. The great Leonard Cohen has left us. His legendary music will live on».

Det er ikke tvil om at Cohen har betydd mye, og Christer Falck har nå tatt intiativ til en hyllest av sangeren i Oslo Spektrum 25. april 2017. Tidligere i høst arrangerte Falck en lignende minnekonsert for Prince.

Blant dem som skal opptre finner man navn som Alf Cranner, Aurora, Lars Lillo-Stenberg og Anneli Drecker.

– Av alle prosjekter jeg har jobbet med, tror jeg dette har vært det letteste å få med flinke folk på. En veldig takknemlig jobb, sier Falck til Aftenposten.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.