Vant spillejobb på Bukta

Torsdag kveld ble det klart at bandene Kryp og Psycho Saints vant Bukta Battle.
Kryp (trioen til høyre) og Psycho Saints vant Bukta Battle 2017 
        
            (Foto: Audiator)

Kryp (trioen til høyre) og Psycho Saints vant Bukta Battle 2017  Foto: Audiator

Bandene vinner spillejobb på Bukta, musikkvideo- og singel-innspilling, i tillegg til 10.000 kroner.

- Vi er lamslåtte. Jeg måtte bli minnet på at jeg skulle opp på scenen når vi ble ropt opp, sier trommis i Kryp, Ask D. Lunde til iTromsø.

Spiller på HT

Han forteller at bandet allerede gleder seg til å komme inn i studio og spille inn en låt.

- Det hadde vært kult å få det til allerede til høsten. Pengepremien må vi selvfølgelig dele og bruke på bandet.

Kryp har allerede rukket å få et navn i byen, ikke bare på grunn av Bukta Battle, men i stykket «Nordting» på Hålogaland Teater, hvor bandet skal opptre i slutten av april.

Liten kuk

- Jeg tror det har noe med at vi bringer tilbake den gode gamle 80-tallspunken og moderniserer den litt. Det var en her i finalen som sa at det finnes så få band som er så upolerte som oss. Han har kanskje et poeng siden vi har en låt som heter «Gud ga mæ liten kuk»

Punkebandet Kryp består av Ask D. Lunde, Jørgen Skjold og Ådne Gerhardsen. Metallbandet Psycho Saints består av Henrik Dahlum, Timo Sorensen og Kevin Sorensen.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.