Slipper live-album og film

Sivert Høyem slipper live-album fra Akropolis i Hellas.
Sivert Høyem på plass i Athen 
        
            (Foto: Renee Revah)

Sivert Høyem på plass i Athen  Foto: Renee Revah

Fredag 9. juni slipper Sivert Høyem både live-plate og film fra hans liveopptreden på Akropolis i Athen i fjor høst.

Allerede i dag slipper Høyem singelen «Give it a Whirl» fra liveplaten.

Konserten, som samlet 10.000 greske fans over to konserter i det over 2.000 år gamle amfiteateret, ble vist på NRK1 tidligere i vår.

- Helt siden Madrugada-dagene, har Høyems musikk og konserter slått an en spesiell streng hos det greske publikum. Nåløyet er svært trangt for de som ønsker å spille i Herod Atticus Odeon, og kun et fåtall artister – primært greske – får denne æren hvert år. Listen over artister som har besøkt det berømte amfiteateret teller også navn som Frank Sinatra, Sting og Luciano Pavarotti. Høsten 2016 ble Sivert Høyems navn lagt til denne listen, skriver managementet til Høyem i en pressemelding.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.