Stor visuell produksjon gjør at Kari Bremnes må flytte konserten

Høstens konsert med Kari Bremnes flyttes fra The Edge til Driv.
bytter scene: Kari Bremnes flytter konserten sin i høst fra The Edge til Driv. Foto: Marius Hansen 
        
            (Foto: Marius Hansen)

bytter scene: Kari Bremnes flytter konserten sin i høst fra The Edge til Driv. Foto: Marius Hansen  Foto: Marius Hansen

Det kommer fram av en pressemelding fra Studentsamfunnet Driv.

– Vi planlegger en større visuell produksjon som blir mulig å gjennomføre på Driv, derfor flytting. Her skal alle ha topp utsikt til scenen fra gulv til galleri, skriver managementet i en pressemelding.

De som allerede har kjøpt billett på The Edge 29. september kan benytte disse på Driv. Den eneste endringen er at det bare blir ståplassbilletter på Driv. De som ønsker å refundere billettene sine må gjøre dette innen 8. juni.

– Det er 500 billetter igjen, melder Ildri Jørgensen, som er PR- og markedssjef ved Driv.

Hun forteller at kapasiteten på studenthuset er 800.

– Vi fikk en forespørsel om det lot seg gjøre. Vi har allerede et tett program i høst, og det var rett og slett flaks at vi hadde plass til henne.

På The Edge vurderer man nå andre alternativer til den datoen Bremnes skulle holde konsert.

– De har et sceneoppsett de mener passer bedre på Driv. Vi har forståelse for det. Dette gir absolutt rom til andre artister hos oss på den aktuelle datoen, sier Øyvind Alapnes, som er hotelldirektør ved The Edge.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.