Dagsprogrammene sluppet - nå er denne duoen også klar for Rakettnatt

Nico & Vinz spiller på Rakettnatt i august. Nå er også dagspassene sluppet.
 
        
            (Foto: Alex J. Etling)

  Foto: Alex J. Etling

Festivalsommeren nærmer seg med stormskritt. Nå har Rakettnatt sluppet enda en artist til sin todagers festival på Stortorget.

– Nico & Vinz har slått fra seg på globale hitlister, inkludert rekordplasseringer på amerikanske Billboard, skriver Hallvar Agersborg, som er kommunikasjon- og markedsføringsansvarlig ved Rakettnatt, i en pressemelding.

Hjemmebane

Med hiter som «Am I Wrong» og «Thats How You Know» har duoen blitt en av de sterkeste musikalske eksportvarene vi har hatt i Norge de siste årene.

– De har opptrådt på store amerikanske talkshow som Ellen og Jimmy Fallon, og stått på scenen med verdensstjerner som Usher, Taylor Swift, Nicki Minaj og One Direction. Internasjonal suksess til tross – det er ingenting som kan måle seg Nico & Vinz på hjemmebane. Det blir garantert et fyrverkeri av et show når godguttene inntar scenen på Stortorget siste helgen i august, skriver Agersborg.

Dagspass

Festivalen forteller også at det gjenstår en del bookinger på programmet, som nå virkelig har tatt form. Det skal blant annet være snakk om en artist som aldri har vært på våre breddegrader tidligere.

– Det er flere artister på vei, og vi kan si at vi har et større program enn noen gang, sier Agersborg.

Rakettnatt 2017 blir altså slik:

Fredag: Sigrid, Nico & Vinz, Gabrielle, M.I.A.

Lørdag: Julie Bergan, TBA, Sondre Justad og Years & Years


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.