Artisten, som bor i London, skrev låten sammen med Ludvig Söderberg og Alx Reuterskiöld i fjor sommer.

– Jeg har gledet meg lenge til å slippe låten. Vi spilte en nedtonet versjon av sangen live i februar, så vi har bare så vidt fått spilt den live, forteller Dagny.

– Dette var en av de låtene som ikke kom kjempefort. Vi brukte mye tid på å utvikle og danne grunnlaget på låten. Vi har brukt lang tid på å skrive låten, og har hatt en pause på fem måneder før vi igjen tok den opp. Det handler om å ta seg tid til den kunsten man lager.

LES OGSÅ: Dagny til Riddu Riddu

– Ni av ti ville jeg skulle kle av meg

Låttittelen «Wearing Nothing» kan fort feiltolkes, men Dagny er bestemt på at det er en mening bak tittelen.

– Jeg husker da vi skulle lage musikkvideo til låten, så fikk vi inn forslag fra forskjellige regissører om hva videoen skulle handle om. Ni av ti ville den skulle ende med at jeg kledde av meg og kline med alle, sier hun og ler for hun fortsetter:

– For meg så handler låten mer om å vise alt til noen både fysisk og mentalt. At man vil være totalt uten hinder. Den handler om at man skal by veldig på seg selv og være litt naken rett og slett, både metaforisk og ikke metaforisk.

Roligere Dagny

I forhold til Dagnys store hiter «Backbeat» og «Fool’s gold», så er «Wearing nothing» mye mer nedtonet.

– Jeg blir veldig inspirert av forskjellige folk. Jeg er vant med et lydbilde som er veldig pop og energifylt, mens de jeg jobbet med på denne låten var vant til et annet lydbilde, så jeg husker det var litt skummelt å lage denne låten. Det tok litt tid å venne seg til det, og jeg tenkte på å gjøre låten mer energisk, men så ble det ikke slikt. Likevel er det herlig at man klarer å holde stemningen i låten uten å ta helt av. Dette er en fin utvikling for min del. Man kan ikke gjøre det samme hele tiden.

– Er denne type låt noe du kommer til å lage mer av?

– Tiden vil vise. Jeg skriver nye låter hele tiden. Forhåpentligvis så vil folk kjenne igjen min musikk uansett hva vi gjør.

Foto: Trond Tomassen

Tilbake til Tromsø

Nå ser Dagny fram til en sommer fylt med festivaler.

– Nå er det full festivalsommer. Vi kommer til å være tre måneder i Norge, hvor vi starter i Tromsø med Baklengsfestivalen. Det føles som da man var på skolebenken og gleder seg til sommerferien.

LES OGSÅ: Avbrøt konsert for å gråte på toalettet