Dette er høstens Driv-artister

Torsdag slapp Driv første del av høstprogrammet. Sjekk hvilke artister som skal gjeste studenthuset i løpet av høsten.
 

På listen over artister finner vi blant annet navn som Trondheims-rockebandet Spidergawd, Satyricon, Depresno, Greni, og den folkekjære artisten Kari Bremnes.

– Vi er svært stolte over høstens konsertprogram ved Studentsamfunnet Driv og har gledet oss lenge til å offentliggjøre dette til studenter og den øvrige befolkningen i Tromsø, sier bookingansvarlig Vasil Gjuroski ved Studentsamfunnet Driv.

LES OGSÅ: Sender byens artistspirer i studio: – Vi ønsker at flere skal ha musikken som levebrød

Torsdag slapp Driv de første syv artistene som skal opptre. Fredag og lørdag denne uka vil resterende artister bli offentliggjort.

Dette er de første artistene som er klar for Driv:

Shining (Jazzfestivalen), 11. August.

Shining da de spilte på Bukta i 2013. 
    
      (Foto: Marius Fiskum)

Shining da de spilte på Bukta i 2013.  Foto: Marius Fiskum

 

Resirkulert, 1. September (Releasekonsert).


– Vi ble alle lei oss da Resirkulert måtte avlyse sin releasekonsert i vår, men vi har heldigvis funnet plass til dem i høstprogrammet og gleder oss svært mye til å høre de live på Isbjørn Scene. De har jobbet steinhardt med å få albumet ferdig og vi skal legge ekstra godt til rette for guttene på Isbjørn Scene i september, sier PR- og markedsleder, Ildri Jørgensen, ved Studentsamfunnet Driv.

LES OGSÅ: Dagnys nye singel kåret til ukas låt av P3

Greni, 14. september.

Øystein Greni fra Bukta 2013. 
    
      (Foto: Marius Fiskum)

Øystein Greni fra Bukta 2013.  Foto: Marius Fiskum

 

– Dette er en av mine favorittbookinger denne høsten som jeg var så heldig å få oppleve under Rockefeller med min gode kollega og teknisk sjef på Studentsamfunnet Driv, Kjetil Andreassen. Dette er det bare å glede seg til, sier Gjuroski.

Kari Bremnes, 29. september.

Kari Bremnes 
    
      (Foto: Lena Verås Eriksen)

Kari Bremnes  Foto: Lena Verås Eriksen

 

Depresno, 12. oktober.

Spidergawd, 20. oktober.

Spidergawd på Bukta 2014. 
    
      (Foto: Tor Farstad)

Spidergawd på Bukta 2014.  Foto: Tor Farstad

 

– Her er det bare å forvente seg en konsert uten om det vanlige. Jeg opplevde dem i Hamburg i fjor, der trommisen Kenneth Kapstad satt helt fremst på scenen og lagde et fantastisk show på trommer. I tillegg kommer også de med et nytt album i sekken, sier Gjuroski.

LES OGSÅ: Dagsprogrammene sluppet - nå er denne duoen også klar for Rakettnatt

Satyricon, 25. november.

– Satyricon er kjent langt utover de norske grenser og jeg har faktisk hørt utrolig mye bra om dem i Makedonia, der jeg kommer ifra. De kommer endelig tilbake til Studentsamfunnet Driv etter et par år og har med seg et splitter nytt album i sekken, forklarer bookingansvarlig ved Driv.