Høstprogrammet 2017

Cezinando og CC Cowboys til Driv

Studentsamfunnet Driv flesker til med flere artister på deres høstprogram.
Oslo 20161126. Cezinando vinner pris for årets nykommer under utdelingen av NRK P3 Gull på Sentralen i Oslo lørdag kveld.  
    
      (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

Oslo 20161126. Cezinando vinner pris for årets nykommer under utdelingen av NRK P3 Gull på Sentralen i Oslo lørdag kveld.   Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Torsdag slapp Driv første del av deres høstprogram. Da ble det klart at blant annet Spidergawd, Kari Bremnes, Satyricon, Øystein Greni og Depresno dukker opp på studenthuset.

– Vi er svært stolte over høstprogrammet og gleder oss også til å arrangere mange varierte og spennende studentarrangementer som student - og fredagsquiz, DJ Hub night, strikkecafè, temafester, standup show med Arnt Finessè og mange mange flere. Ikke nok med det har vi fortsatt noen godbiter igjen av høstprogrammet som vi blir å slippe tidlig i høst. Det er bare å glede seg, sier Jørgensen.

Nå er flere artister klare for høstens program.

Coucheron, 15. august (Debutuka)

Låtskriverne Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen (th), Two Inch Punch (i midten) og Tayla Parx. i et av studioene på låtskrivercampen Tanken i Sandvika i forbindelse med by:larm.  
    
      (Foto: Heiko Junge / NTB scanpix)

Låtskriverne Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen (th), Two Inch Punch (i midten) og Tayla Parx. i et av studioene på låtskrivercampen Tanken i Sandvika i forbindelse med by:larm.   Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

 

Cazinando + Miss Tati, 17. august (Debutuka)

Oslo 20161126. Cezinando vinner pris for årets nykommer under utdelingen av NRK P3 Gull på Sentralen i Oslo lørdag kveld.  
    
      (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

Oslo 20161126. Cezinando vinner pris for årets nykommer under utdelingen av NRK P3 Gull på Sentralen i Oslo lørdag kveld.   Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

 

Har tatt Norge med storm og vant prisen som «Årets nykommer» på P3 Gull, i tillegg til å vant «Årets tekstforfatter» på Spellemannprisen 2017.

White Ascot, 30. september

Tromsøbandet White Ascott.  
    
      (Foto: Marius Fiskum)

Tromsøbandet White Ascott.   Foto: Marius Fiskum

– Vi er alltid opptatt av å støtte lokale band og gleder oss veldig til å høre White Ascot - «New In» i september» som kommer fra Tromsø og som i fjor slapp en utrolig bra EP», sier bookingansvarlig Vasil Gjuroski ved Studentsamfunnet Driv

CC Cowboys, 21. oktober

CC Cowboys på Buktafestivalen i 2013 
    
      (Foto: Tor Farstad)

CC Cowboys på Buktafestivalen i 2013  Foto: Tor Farstad

– Vi har vært så heldige å fått booket et av Norges mest legendariske band, nemlig CC Cowboys. Vi gleder oss til allsang av «Tigergutt» og god stemning i blant publikum i oktober, skriver PR - og markedsleder Ildri Jørgensen ved Studentsamfunnet Driv.

Ohmwork, 11. november

Ohmwork på DRIV. 
    
      (Foto: Daniel Lilleeng)

Ohmwork på DRIV.  Foto: Daniel Lilleeng

Tromsøbandet Ohmwork slipper konseptalbumet «Alyssa Drone» og drar derfor på en miniturne, som inkluderer opptredenen på Driv.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.