Dagny til VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen

Tromsøartisten Dagny skal opptre for titusener av tilskuere lørdag 24. juni.
Dagny 
        
            (Foto: Pressefoto)

Dagny  Foto: Pressefoto

Det skriver VG.

I mai slapp Dagny den nye singelen «Wearing Nothing», en markant overgang fra fjorårets joviale og rocka «Ultraviolet»-EP. Det manglet ikke på god respons på «Wearing Nothing»-singelen, som blant annet ble kåret til ukas låt på P3 og har nå tre millioner avspillinger på Spotify.

Nå er det altså klart at Dagny skal opptre på det som nok er et av årets store høydepunkter for popentusiaster. VG-lista Topp 20, som drar titusener av av tilskuere, sendes også direkte på VGTV og NRK.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.