Billboard bønnfaller Dagny: - Få slutt på pølsefesten!

Magasin mener det er for få kvinner på USAs offisielle hitliste. Det mener de blant annet at Dagny kan gjøre noe med.
Billboard håper blant annet at Dagny og Astrid S kan få slutt på mannedominansen på Billboard-listene. 

Billboard håper blant annet at Dagny og Astrid S kan få slutt på mannedominansen på Billboard-listene. 

På denne ukens offisielle topp 10-liste i USA finner vi bare en kvinnelig artist. Nemlig Rihanna, som vokalist på DJ Khaled-låten «Wild Thoughts».

Ingen kvinnelig artist har toppet «Hot 100»-listen alene siden Adele gjorde det med «Hello» i januar 2016.

Nå har Billboard selv snekret sammen en liste med spennende kvinnelige artister, som de håper skal gjøre noe med manneregimet på hitlistene. Der finner vi blant annet Dagny og Astrid S.

Med tittelen «13 ladies we'd like to see crash the Hot 100 sausage party», kommenterer Billboard slik på Dagnys singel «Wearing Nothing».

- Det er med ingen overraskelse at Sir Elton John håndplukket denne norske artisten til å varme opp for flere av hans konserter. Hun er nemlig en gjengivelse av pur lykke. «Wearing Nothing» er en brilliant skildring av #realationshipgoals. Mellom den lekne koreografien og den solfylte beaten, er det umulig å fullføre videoen uten å pådra seg en uungåelig og ubehagelig grimase. Legg den til i din bassengspilleliste med en gang, skriver Billboard.

Astrid S blir også anbefalt med sin singel «Such a Boy».


 

iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.