«Verdens største DJ» skal spille i Tromsø

I januar kommer Tiësto til Fløyahallen.
 
        
            (Foto: Presse)

  Foto: Presse

Den verdenskjente techno-artisten legger etter nyttår ut på en norgesturné døpt «Northern Lights Tour 2018», og 19. januar holder nederlenderen konsert i Tromsø, som et av kun fem stopp i Norge. Dette opplyser artistens bookingbyrå Atomic Soul i en pressemelding.

Spilte på The Edge

Tiësto er blant annet stemt frem som “The greatest DJ of all time” av Mixmag, og han tok førsteplassen i Rolling Stone sin kåring av verdens beste DJ-er. Han åpnet også De olympiske leker i Aten i 2004.

Dette blir andre gang Tiësto spiller i Ishavsbyen. Mange vil huske hans DJ-sett på Clarion Hotel The Edge 9. januar 2016. Konserten i 2018 vil allikevel foregå i større skala, enn nederlenderens forrige opptreden i Tromsø.

Nytt Rakettnatt-konsept

Rakettnatt er arrangør av konserten i Fløyahallen i januar.

– Vi skal lage et jævla kult konsept kalt «Winterland» som en del av konserten. Vi har lyst til å lage en helhetlig kveld, og skal hente inn en til to flere artister på plakaten, og gjøre noe spesielt rent visuelt sett inne i Fløyahallen, sier Rakettnatts kommunikasjonssjef Hallvar Agersborg.

Om «Winterland»-konseptet blir videreført til neste år, er usikkert.

– Vi får se om det fungerer. Det blir i alle fall 2018 i første omgang, sier Agerborg.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.