Video:

Se Tromsø-bandets konsert direkte fra klokken 19.30

Resirkulert er siste band i høstens Understrøm-serie.

Understrøm, iTromso og Mediaevent har den utsøkte glede å presentere Resirkulert.

Storfjord-bandet har i de siste fire årene seilt opp som en av de større musikalske stemmene fra Nord-Norge. Bandet som består av Emil Karlsen, Johan Edvard Gamst-Eriksen, Knut Rye-Holmboe og Isak Bakkelio spiller i pop-rock landskapet og som absolut er verd å sjekke ut.

Dette er årets siste Understrøm i en rekke på 4 konserter.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.