De to høyenergiske duoene har funnet tonen såpass godt at de like gjerne turnerer sammen – både i Norge og ute i Europa.

– I tillegg til å være et av de aller ypperste bandene i Norge, er JABBA attpåtil to av favorittmenneskene våre, så valget var enkelt når det ble snakk om hvem vi ville reise på tur med. Musikalsk passer vi godt sammen, så det er også i så måte logisk at vi spiller sammen, sier vokalist og gitarist i Barren Womb, Tony Gonzalez.

– Vår lengste turné så langt

Barren Womb har tidligere booket sine turneer på egen hånd, men de norske datoene av turneen er det Tromsø-selskapet Kaos Live, ifølge Gonzalez.

– De er et relativt nytt og aldeles fantastisk byrå, som nå booker begge bandene i Norge.

Over nyttår slippes Europa-turneen med rundt 25 konserter.

– Da får vi og JABBA i tillegg med oss Talbot fra Estland, og denne turneen har vi for det meste booket selv. Det blir vel vår lengste turné så langt, der vi skal besøke Danmark, Frankrike, Italia, Litauen, Nederland, Polen, Tyskland, Sveits, Sverige og Østerrike. Vi har spilt på en del av plassene fra før av, men den kuleste plassen som er booket så langt er nok en gammel tysk fiskebåt som har blitt omgjort til spillested, sier Gonzalez.

– Har blitt ranet sammen

De to norske duoene har spilt sammen tidligere, og JABBAs Rolf Ole Rydeng Jenssen gleder seg stort.

– Vi har til og med spilt sammen med Barren Wombs forløper Like Rats From A Sinking Ship, og det finnes ingen bedre å dele turné med, sier vokalisten og bassisten.

– Barren Womb og JABBA har hatt det mye morsomt sammen, og hatt en god del karakterbyggende opplevelser sammen. Vi har både blitt ranet, kjørt gjennom natta og sovet i bil sammen, humrer Jenssen.

Her følger de norske spillestedene som får Barren Womb + Jabba på besøk til våren:

16. februar: Fru Lundgreen – Trondheim24. februar: Bastard Bar – Tromsø1.–3. mars: By:Larm – Oslo15. mars: Dama Di, Bodø (kun Barren Womb)16. mars: Kvarteret, Bergen17. mars: Checkpoint Charlie, Stavanger23. mars: Feelgood, Halden24. mars: Rockeklubben, Porsgrunn5. april: BråK, Mo I Rana (kun JABBA, support for ONDT BLOD)