Sunshine Reverberation har ikke ligget på latsida etter sin selvtitulerte debutplate. 2. mars kommer oppfølgeren, og i dag legges første smakebit ut på strømmetjenestene.

Lytt til «Golden Rule/Silvery Smog» i bunnen av artikkelen.

Møtte distributøren på Bukta

Det kommende albumet «Hive Mind» slippes via Tromsø-selskapet Westergaard Records, som nå har en distribusjonsavtale via en tysk distributør.

– Plata distribueres ut Europa av Stickman Records. De har mange kule band og labeler de jobber med, så vi er veldig fornøyde! Stickman-sjefen og kona hans var på Buktafestivalen i fjor, så vi ble kjent med dem der, og de var kjempetrivelige folk med masse gode historier – etter mange år i musikkens tjeneste, sier vokalist og gitarist Karl-Erik Djupnes

Sunshine Reverberation fortsetter med «Hive Mind» i det psykedeliske rock-sporet fra debutplata. Albumet er spilt inn av bandet selv på kun én helg, og deretter mikset av Djupnes.

– Grunnsporet er tracket live i studio tidligere i vinter, men noen instrumenter pluss litt vokal er lagt på i etterkant, forklarer han.

Garantererer sin beste konsert på hjemmebane

Det bærer også ut til spillestedene for Tromsø-bandet. Etter noen jobber på bransjetreff bærer presenterer de sitt nye materiale blant annet i hjembyen.

– Vi gleder oss til å spille på Trondheim Calling-festivalen neste helg, før vi besøker andre byer i forbindelse med plateslippet. Til slutt besøker vi «home base» på Blårock i Tromsø, som garantert blir den beste konserten vi har gjort i byen. Vi jobber med noe spennende i den forbindelse, sier Djupnes hemmelighetsfullt.

Her er Sunshine Reverberations foreløpige konsertdatoer:03.feb: Trondheim Calling (Fru Lundgreen’s)2. mars: By:Larm, Oslo3. mars: By:Larm, Oslo3. mars: Big Dipper, Oslo8. mars: Dama Di, Bodø23. mars: Hulen, Bergen7. apr: Bråk, Mo I Rana (m/ The Dogs)13. apr: Blårock, Tromsø