Navn, alder: Ida Løvheim, 26 årBand: Hollow HeartsAktuell med: Hollow Hearts debutalbum «Annabelle» Gig-aktuell: Releasekonsert på kulturhuset 7.april.

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Hollow Hearts spiller en herlig blanding av americana, folk og urban country.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– I en sådan stund vil jeg nok ty til noe kjent og kjært fra barndommen – dette vil resultere i en fremføring av Boknakarans «Nordkjosbotnvisa», da dette var min store hit da jeg var liten.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turné?– Jeg holdt en gang en intimkonsert i et bryllup, og rett før jeg skulle synge en meget stemningsfull låt til brudeparet kjenner jeg at jeg virkelig må rape. Da var jeg allerede på vei opp til mikrofonen. Så fulgte tre nervepirrende minutter med halvkvalt sang, der jeg var livredd for at den skulle slippe ut … Det gikk heldigvis bra. De ble gift.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Hva krever du at arrangøren skal stille med?– Stein Torleif Bjella som snakker beroligende med meg, mens han byr meg en kopp te.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg– Kanskje ikke rådigger, men jeg må høre grand prix-klassikeren «Fly on the Wings of love» av Olsen Brothers i alle fall en gang i måneden.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– En eller annen plass med et skikkelig bråkete publikum.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Da hadde jeg tatt ordentlig tak i trekkspillet og alle dets muligheter.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Jeg tror på «Tromsøbølgen». Det kommer sinnssykt mye fin musikk ut av Tromsø for tiden, så det blir vanskelig å velge kun én artist eller ett band.

– Når så du sist ditt eget blod?– Eggstokkene fungerer fortsatt utmerket godt, takk som spør, så det er ikke så veldig lenge siden.