Navn, alder: Simon Theodorsen (26)Band: Skeleton Grinder, BetablokGig-aktuell: Skeleton Grinder på Wacken Metal Battle Nord-Norge, Bastard Bar, fredag 6. april.– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg har for det meste holdt på med diverse hardcore- og metallsjangre i min bandvirksomhet. Det nåværende prosjektet jeg jobber med heter Skeleton Grinder. Det er et dødsmetallband, og det vil si at det stort sett bare er bråk. Kobler du en båtmotor til en gitarforsterker så har du Skeleton Grinder.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Kanskje noe Bob Dylan? Skulle man bomme på noen toner så er det ikke så heftig, høres fortsatt bra ut.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Jeg prøvde meg på min første og siste «stagedive» for et tiår siden. Havna på legevakta.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Hva krever du at arrangøren skal stille med?– Kaffe holder, kanskje Farris.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Al Green er en av mine personlige favoritter. Jeg får tidvis høre at det ikke samsvarer helt med musikken jeg selv utøver.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Et death metal band i en begravelse hadde vært en dårlig spøk.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Jeg hadde likt å spille noe country-soul greier, noe litt Jim Ford-aktig. Jeg liker den kombinasjonen.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?Harmonia.

– Når så du sist ditt eget blod?– Sist jeg spilte konsert.

Simon Theodorsen deltok i Wacken Metal Battle med Betablok i 2010 og kom på tredjeplass i den nasjonale finalen. I forkant av konkurransen kalte de Wacken Metal Battle for «metalbandenes våte drøm».