The Modern Times og Hollow Hearts ble onsdag offentliggjort til Buktafestivalens gratisarrangement i sommer. «Bukta for alle» går årlig av stabelen på lørdag formiddag under festivalen, og konsertene er uten aldersgrense.

Hollow Hearts ga nylig ut sin debutplate til positiv omtale i Feedback. The Modern Times fikk mye også mye skryt for fjorårets «This is the Modern Times», og rockkvintetten har faktisk ikke spilt i hjembyen siden fjorårets Buktafestival, da de var en del av det regulære festivalprogrammet.

– Sterk utstråling

– Hollow Hearts og Modern Times blir en bra kombinasjon. Det er to band som begge har sterk utstråling, men et ganske annerledes musikalsk uttrykk, mener Buktas festivalsjef Lasse Pettersen.

Festivalsjefen mener begge band har tatt store steg det siste året.

– Hollow Hearts solgte jo faktisk ut storsalen på Kulturhuset nylig, men vi føler at ansvar for å presentere disse også på Buktafestivalen, sier han.

Tradisjon for lokale band

Buktafestivalen fortsetter med dagens bandslipp tradisjonen med å presentere lokale band og artister under sitt årlige gratisarrangement.

– The Late Great, The Northern Lies og Jadudah er blant bandene vi har hatt der tidligere. «Bukta for alle» er et viktig arrangement for oss, som samler lokale publikummere med stor aldersspredning. Derfor er det ekstra stas å ha to lokale band som er skikkelig i vinden i år, og det blir utrolig artig å følge Hollow Hearts og The Modern Times fremover, sier Pettersen.

The Modern Times spiller på «Bukta for alle» i 2018. Foto: Terje Arntsen