Navn, alder: Erik Sigurd Pettersen, 30 Band: Sunshine Reverberation Aktuell med: «Hive Mind» ute på Westergaard Records. Gig-aktuell: Konsert på Blårock Café, fredag 13. april.

– Kan du beskrive hvilken musikk dere spiller? – Det beskrives ofte som rock. Suggererende og rytmisk. Elektriske gitarer med hjelpemidler som ekko, panorering og fuzz.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke? – «Ellinors vise». Det er kanskje ikke en typisk karaoke-sang, men jeg tror den vil gjort seg bra.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne? – Klarte å tråkke på en kabel så jeg falt i knestående midt under ei låt vi gjorde live på radio.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Hva krever du at arrangøren skal  stille med? – Kransekake og kaffe. Kanskje noen blomster for å gjøre det litt koselig.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg. Jan Johansson [legendarisk svensk jazzpianist; i dag best kjent som komponisten av kjenningsmelodien til «Pippi Langstrømpe», journ. anm. Lytt til ham på Spotify.]

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? – Sør-Sudan.

Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da? – Tradisjonell folkemusikk.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst? – Isak Harbitz

– Når så du sist ditt eget blod? – Det husker jeg nok ikke. Har ganske tjukk hud.

Feedback snakket med Sunshine Reverberation i 2017 etter at debutskiva var klar. Her er det de sa den gang da.