Navn, alder: Kristian Bruun Lorentzen, 18 Band: Kiss The Tattoo Aktuell med: Singleslipp idag, «Magisk feat. Emil Karlsen» er ute overalt nå! Gig-aktuell: Heave Blood and Die spiller konsert på VT i kveld, Kiss The Tattoo spiller på afterpartyet deres.

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller? – Funky, 80-tallsinspirert popmusikk. Tenk Kool and The Gang a la 2018. Koser meg ulovlig mye med det! Spiller også mye annet her og der, for eksempel spiller jeg orgel på Jazznatt neste uke.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?«Tøff Nok» av Lisa Børud! Muligens århundrets sweeteste låt.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Skulle spille litt piano for noen år siden på en seremoni på en skole. Satt noen meter fra pianoet og tok det med ro før jeg plutselig merka at jeg satt veldig rart og at begge bena mine ikke hadde en dråpe blod i omløp. Akkurat da blir vi introdusert! Lang historie kort, jeg tryner som bare faen foran 600 mennesker. Ikke bra.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Hva krever du at arrangøren skal stille med? – 100 blodsugende igler og Max Martin. Skulle trua ut alle produksjonstriksene han sitter på.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg – Er stolt av at jeg kan snakke musikk med nesten hvem som helst jeg møter. Hos de som kjenner meg godt er det lite som er uventa!

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? – Eventgig for et visst politisk parti.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da? – Hadde lett blitt sånn super-utdatert 90-talls techno. Skulle vært Norges svar på Scooter!

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst? – Jeg vet at dette er et litt klisjete svar, men det er så utrolig digg å spille i band i Tromsø akkurat nå. I tillegg til en hel haugskare med fantastiske band (av grupper på min alder har vi LÜt, HBD, Resirkulert, Neon Apartments, Kryp og A Million Pineapples), er alle skikkelig hjelpsomme og vil bare det beste for hverandre. I tillegg er Tvibit en uvurdelig ressurs for meg og alle jeg spiller med. Har troa på musikkscenen som utvikler seg her i Tromsø, rett og slett!

– Når så du sist ditt eget blod? – Heave, Blood and Die på VT og afterpartyet deres i kveld med bandet mitt, Kiss The Tattoo, blir så fett at jeg kommer til å begynne å blø.