Navn, alder: Harald Bakkeby Moe, 35Band: Godt spørsmål. På tide å starte mitt første band!Gig-aktuell: Midnattskonserter i Ishavskatedralen fra førstkommende lørdag.– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg synger alt fra klassisk musikk til viser og folketoner, ofte i skjønn forening. Foreløpig har jeg tilgode å fremføre egne låter. Jeg har en på blokka, men den har ikke kommet seg gjennom selvsensuren enda...

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Avhengig av om jeg har livet kjært eller ei den aktuelle dagen, velger jeg å synge enten Bodø/Glimt-sangen eller «Hjerte mett har æ i Tromsø!»

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turné?– Etter overdreven tro på egne gymnastiske ferdigheter forstrakk jeg en muskel i ryggen rett før en konsert, og det var helt umulig å stå i mer enn 90 graders vinkel. Jeg vandret inn på scenen som ringeren i Notre-Dame, og måtte gjennomføre konserten sittende på en krakk siden det ble umulig å stå i den posituren. Jeg har riktignok aldri solgt så mange CD-er som etter den konserten, så jeg fikk ihvertfall medlidenhet...

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Uten noen økonomiske begrensninger.– Da ville jeg ha krevd privatvisning av James Bond på storskjerm, mens operaorkesteret spiller filmmusikken live! Det hele akompagneres av en utsøkt Martini, shaken, not stirred!

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Tom Waits. «Closing Time» må være tidenes beste nachspielalbum!

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Det hadde vært ille hvis jeg ved et uhell hadde blitt booket til en samtidsdansfestival.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Det virker som de store pengene ligger i elektronika, så kanskje jeg skulle flyttet til Bergen og gjort karriere?

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Violet road. Knallgode låter og vanvittig utstråling!– Når så du sist ditt eget blod?– Jeg har fetisj på ost, og i jaget etter å gratinere rasper jeg meg selv jevnlig til blods. Sist blodbad var for et par uker siden.