Navn, alder: Christo Stangness, evig ungBand: Har et og annetAktuell med: Nylig ansatt som bassist i Stormen (Feedback-redaksjonen gratulerer så mye!)Gig-aktuell: Spiller med Rustholk på Bastard bar den 21. januar

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Spiller jo bass, så det meste blir jo bare bom bom bom bom. Kanskje jeg treffer en gang i ny og ne.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– «Mi Pia, Din gutt«» - Ola Bremnes.

Det kan være farlig å ikke spille den, faktisk.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Jeg prøver å se på alle opplevelser som en positiv greie, men det var litt kjipt å ramle av scenen da jeg sto og spilte med Knut Reiersrud og han var midt inne i tidenes solo. Plutselig ble det bare stille ...

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Uten noen økonomiske begrensninger …– Skal ikke være så vanskelig av meg. Fred i verden! Og kanskje en pils hvis det er noe til overs.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Jeg hører på mye rart og spiller mye rart, så det skal kanskje mye til for å overraske folk. Men har jo et svakt hjerte for The Haunted. «rEVOLVEr»-skiva er noe av det røffeste som finnes.

Og her er en offisiell musikkvideo «No Compromise» fra «rEVOLVEr»:

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Tror kanskje ikke det er stedet som gjør det så ille, men kanskje mer situasjonen. Eksempelvis elsker jeg å spille i kirkerom, men takler ikke å spille i begravelser.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Det er mye artig ute i verden, men kanskje det hadde vært artig å prøve seg på enka eller fado.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Har et håp om at MOB med Jardar Westvik i spissen skal komme tilbake å ta verden med storm, men inntil det skjer har jeg ståltro på Lisa Skoglund.

– Når så du sist ditt eget blod?– Får jo for en skramme av og til. men tror sist jeg blødde skikkelig, det var en gang jeg ble slått ned helt uprovosert på en bar i Arkhangelsk. Satt i min egen verden og ser plutselig en knyttneve kommer fra høyre side.

Endelig en historie om blod vi vil høre slutten på, også velger Christo å avslutte der?