Disse to artistene gjør Tromsø-festivalen komplett

To lokale navn inntar Fløyahallen i februar.
Øivind Sjøvoll og Helle Larsen utgjør elektropopduoen High Heeled Giants. Foto: Presse 
    
      (Foto: Mats Gangvik)

Øivind Sjøvoll og Helle Larsen utgjør elektropopduoen High Heeled Giants. Foto: Presse  Foto: Mats Gangvik

Fredag formiddag offentliggjorde Winterland-festivalen to ny navn: Charlotte Bendiks og High Heeled Giants. De to Tromsø-artistene kompletterer dermed årets program.

Winterland, som er Rakettnatts EDM-alibi vinterstid, går av stabelen i Fløyahallen fredag 22. og lørdag 23. februar.

Elektronisk popduo

Charlotte Bendiks er et velkjent navn innen den elektroniske musikkscenen både i Norge og utlandet. Bendiks, som pendler mellom Tromsø og Berlin, har gjort livejobber på flere kontinenter, samt vært resident DJ på Oslo-klubben Jaeger.

Charlotte Bendiks slår følge med High Heeled Giants som Tromsø-alibi på Winterland-festivalen i februar.  
    
      (Foto: Sander Houtkruijer)

Charlotte Bendiks slår følge med High Heeled Giants som Tromsø-alibi på Winterland-festivalen i februar.   Foto: Sander Houtkruijer

High Heeled Giant er en relativt fersk duo som spiller elektronisk pop. Her har en av nestorene innen Tromsøs elektronikamiljø, Øivind Sjøvoll, slått seg sammen med Jadudah-vokalist Helle Larsen.

Duoen har sluppet tre singler, og spiller sin første store konsert i Tromsø under Winterland.

Utvider publikumskapasiteten

Stian Johansen i Rakettnatt og Winterland er fornøyd med å kunne komplettere festivalprogrammet med Charlotte Bendiks og High Heeled Giants.

– Dette er noen av de fremste lokale artistene i sjangeren, og vi er sikre på at de kommer til å levere en fantastisk opplevelse for publikum, sier han.

Fjorårets Winterland-festival samlet 2.800 publikummere i Fløyahallen, og i år utvider festivalen kapasiteten til 3.500 per dag.

– Årets billettsalg går bra, og vi selger mange festivalpass hver dag, sier Johansen.


iTromsø ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.