Bandslipp:

Trønderrock sparker i gang sommerens Buktafestival

Åpningsbandet under sommerens festival er klart.
KOMMER TILBAKE: Spidergawd – her avbildet under Buktafestivalen 2014, og representert ved gitarist/vokalist Per Borten og trommeslager Kenneth Kapstad – skal åpne sommerens festival i Telegrafbukta.  
        
            (Foto: Tor Farstad)

KOMMER TILBAKE: Spidergawd – her avbildet under Buktafestivalen 2014, og representert ved gitarist/vokalist Per Borten og trommeslager Kenneth Kapstad – skal åpne sommerens festival i Telegrafbukta.   Foto: Tor Farstad

Spidergawd er klare for Buktafestivalen til sommeren, opplyser festivalen i en pressemelding. Trønderrockerne spilte under Buktafestivalen i 2014, og har gjort flere konserter i Tromsø siden oppstarten i 2013 – siste gang for snaue to uker siden på Studentsamfunnet Driv.

Spidergawd spiller hard rock med røtter i 70- og 80-tallet, og i januar fikk bandets femte album rosende kritikk i Feedback.

Bandet blir første band på scenen torsdagen, og åpner dermed sommerens festival i Telegrafbukta.

– Vi er godt over halvveis i bandslippene, men har utrolig mye gøy på lur i ukene som kommer. Vi tar sikte på å ha annonsert hele programmet i løpet av april, skriver Buktafestivalens kommunikasjonssjef Kristine Marie Børresen i pressemeldingen.