Navn, alder: Magne Vannebo, 36Band: The Good The Bad and The Zugly (& Kosmik Boogie Tribe)Aktuell med: Nominert til Spellemannprisen i rock for 2018 med plata «Misanthropical House».Gig-aktuell: The Good The Bad and The Zugly på Blårock 28. Mars (og Buktafestivalen 2019 med Kosmik Boogie Tribe).

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg vil vel kalle det punkrock. Vi har ikke peiling nok til å si at det er hardcore, selv om andre plata har det med i tittelen. Vi liker også å si at det er scandirock, på tross av at det er en litt avleggs «sjanger».

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– «Gun To My Head» med Demon's Claws.

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Apropos Tromsø så må det vel bli en Datsun-konsert på Kaos (R.I.P.) i 2003 eller der omkring hvor vi skulle åpne med en cover av Poison Idea's «Just To Get Away», men etter flertallige runder Fernet på Blårock før konserten, gikk det ikke helt som planlagt. Det endte med at jeg fikk sparken, bandet ble lagt ned og jeg ble ekskludert fra bandets siste sjutommer «Two In The Pink, One In The Stink» som forresten ble utgitt på Egon Holstads Dead Moose Records.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren. Uten noen økonomiske begrensninger…– En kombinasjon av de vi har hatt opp igjennom. Tolv hardkokte egg, kondomer og billig Tequila med Datsun. Flaxlodd, ostesmørbrød og Troika med GBZ. Og i tillegg «en halvtimes underholdning» som stod på rideren da jeg var backlinetekinker for The Cumshots.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Sugababes.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til?– Jeg har faktisk allerede spilt på Momarken på Mysen, men Allsang på Grensen hadde nok toppa det.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– PowerPop

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Alle i bandet elsker Die a Legend som vi har spilt en del sammen med, så håper jo på det. Men setter nok heller en knapp på Dagny.

– Når så du sist ditt eget blod?– Husker ikke. Men jeg husker veldig godt lukta av griseblod som et tidligere nevnt band smurte utover toalettene i anledning en fotosession på Garage i Oslo da jeg jobba der. Husker også at de ville bestikke noen til å ta vaskejobben etterpå. Jeg takket nei.