Navn, alder: Johannes Garam Liebig, 25 årBand: HabanerozAktuell med: Libertango, single release 22. januarGig-aktuell: Fredag 17. januar kl 21 i Tromsø Domkirke under TIFF.– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Jeg spiller klassisk, tango og flamenco i all hovedsak!

Og stort mer klassisk enn Vivaldi, går det vel ikke an å få det:

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Det er bare en låt for meg som Liverpool supporter: «You’ll Never Walk Alone»!

Det er flere som har sunget den sangen:

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg. – Det må nok bli George Michael. Det har gått noen timer med lytting på «Symphonica»-albumet hans.

– Hva er det verste stedet du kunne blitt booka til? – Det må ha vært å spille hver dag på en cruisebåt i en lounge med den samme musikken om og om igjen. Ingen hadde brydd seg og man hadde blitt gal til slutt.

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da? – Det hadde vært gøy og prøvd seg på funk jazz med fiolin en gang. Om det hadde blitt en suksess fra min side er vel et annet spørsmål ...

Men det har fungert for andre:

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst? – Som jeg pleier å kalle dem: Lisa Hearts (Lisa Skoglund og Hollow Hearts). De er noen fantastiske mennesker og musikere som jeg virkelig har troa på kommer til å nå langt! – Når så du sist ditt eget blod? – På fotballtrening i starten av uka. At musikere tar det rolig på trening er en myte. Kanskje i større grad motsatt.