Navn, alder: Astrid Strand (23)Band: FAUNA med Axel Ytreberg (19), Markus Kristiansen (21), Peter Lawrence (22), Roger Amundsen (21) og Tommy Evensen (23).Aktuell med: akkurat nå forbereder vi oss til en rå konsert på fredag. Etter konserten skal vi forberede oss til studio-innspilling i høst.Gig-aktuell: vi skal spille konsert 28. februar på Bryggeri 13. Det blir råbra og vi håper at så mange som mulig tar turen innom!

– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Vi spiller norsk musikk som vi tolker på vår egen måte samt at vi lager egne låter.

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Vi velger å tolke «When the going is smooth and good» av William Onyeabor.

Og her er Onyeabor selv, så et fullsatt Alfheim stadion kan øve seg på teksten:

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Det må være den gangen vi spilte ute i garasjen til bandmedlemmene Peter og Astrid. Det var i november og -10 grader ute. Fingre holdt på å knekke og tær var forfrosne.

– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– Bacalao, tequila og snøfreser.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Rammstein.

Og det feirer vi selvfølgelig med Rammsund:

– Hvis du skulle gjort et sjangerbytte – hvilken musikk skulle du laga da?– Metaljazzfusion med en dæsj EDM.

– Hvilken tromsøartist/band tror du kommer til å bli størst?– Det er veldig mange gode å velge mellom, men det må vel stå mellom Hollow Hearts, A million pineapples, White Ascot, Resirkulert og Neon apartments. Det er rett og slett for mange til å bare velge en.

– Når så du sist ditt eget blod?– På besøket i blodbanken.