Navn, alder: Emil Bekkevold, 38Band: Duo Holistique, Neograss og et osean med andre greier.Aktuell med: Muligens en ny musikk-video? Må ringe til Michael Ludvigsen og sjekke.Gig-aktuell: Det blir vel en del Country-Classics live fra stua nå om dagen.– Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Spiller nær sagt hva som helst; fransk ambient do-elektronika, ambisiøs banjo-progrock osv. Har til og med fått spille gubbjävelrock lammi veteranene i Blått & Rått.

Men i dag representerer han Duo Holistique som mange mener ikke har fått den oppmerksomhet de fortjener. Vel, kanskje ikke mange, men noen mener det:

– Du får en pistol mot tinningen, og må synge karaoke foran et fullsatt Alfheim stadion. Hvilken låt velger du å tolke?– Det er nødt til å bli den evigaktuelle «Skigardsvisa» til Stanley Jacobsen! Den kan vi fra før så da kan alle være med!

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– Vi dro en gang på stumfilmkonsert-turne til Russland med Barents Band. Første natta, etter en særdeles hyggelig ankomst i Arkhangelsk, våknet jeg opp på hotell-rommet og var nøden. Så i halvsvima drog jeg underbuksa helt av og gikk inn på toalettet, bare at det var feil dør. Med smekklås. Så den eneste løsninga var å ta heisen ned til resepsjonen der det var en veldig hyggelig mann i døra og en veldig hyggelig dame bak disken. De ble begge med i heisen opp igjen så der var det riktig så trivelig med to russerer og en naken norsk mann, før de fikk låst meg inn igjen på rommet. Det var kanskje en verre opplevelse for dem, men heldigvis reiste vi videre neste dag.  – Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger. – En hyggelig vert og et utvalg av lokale kortreiste delikatesser, både fast og flytende. Men min erfaring er at det skal ikke mer til en ei mack-øl i handa for at musikeren skal være fornøyd.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Dette var muligens det vanskeligste spørsmålet, kanskje det 90-talls emo-bandet Counting Crows? Men det var jo mange som likte det bandet også back in the days. Ellers så kan jeg nevne at den aller første låta jeg rådigget var «Run to the hills». Hadde tatt den opp på en kassett på 80-tallet en gang, men det gikk vel plutselig opp for meg i fjor at det var Iron Maiden.

Sa noen Iron Maiden? Har noen endelig gitt oss en unnskyldning ftil å spille Maiden i folkeopplysningens tjeneste?:

– Når så du sist ditt eget blod? – Torsdag nede hos blodbanken. Ny og fin mummi-kopp får man også!

Skamløs tekstreklame der som Feedback gjerne stiller seg bak. Gi blod! Og mens vi snakker om skamløs tekstreklame: