Navn, alder: Nikoline Spjelkavik, 26 Band: Different Kinds of Stars Aktuell med: Ligger ei skive for folk med åpent sinn ute på de fleste strømmetjenesterGig-aktuell: Det er jo et rimelig betent spørsmål akkurat nå da... Men faktisk arrangerer jeg til digital festival til helga sammen med gjengen i Rock mot RusRock mot Virus til helga. – Kan du beskrive hvilken musikk du spiller?– Different Kinds of Stars spiller punk, med HØY teatralitet. Jeg skulle likt å kalle det Opera, men da tror jeg noen kan bli skuffet over sangprestasjonene.

Ingen grunn til å bli skuffet over Different Kinds of Stars.Det syntes ikke Norway Rock Magazine heller:

– Hva er din verste opplevelse på scenen eller turne?– En gang vi spilte i Bergen ble lysteknikeren på huset så sint på oss at han stakk fra hele spillestedet. Sinte bergensere er ikke noe å spøke med. Det var en av de første konsertene vi spilte, og jeg kan se for meg at vi overkompenserte med noe falsk varme i trøya.– Du bookes av Den Norske Opera, og får sette opp hva du vil på den såkalte rideren, uten noen økonomiske begrensninger.– En hel butikkhylle med smågodt (lett å få tak i i koronatider, da ingen tør å spise av det uansett), en massør og et badekar formet som et martini-glass.

– Nevn et band eller en artist du rådigger, som folk flest neppe ville trodd om deg.– Lady Gaga.

Sa noen Led Zeppelin? Nei, det gjorde du visst ikke, du sa Lady Gaga?

Feedback bidrar gjerne og slår herved et slag for punken:

Følg med på Rock mot Rus' nettsider for mer informasjon om band, spillletider og billettpriser.

I mens slår vi nok et slag for punken med videoen under og ved å fortelle at Kryp strømmer live fra Blårock i kveld. Det kan du se på mens du venter på Rock mot Virus. God helg!